Australië, Nieuw Zeeland en Thailand

Magnetic Island & Whitsunday Island

Lieve lezers,
Inmiddels alweer bijna 3 weken onderweg wat voelt als een aantal maanden! Iedere dag vele avonturen en vele mooie plekken waar ik mijn ogen uit kijk!

We zijn vanuit Port Douglas naar Cape Tribulation gereden waar we leuke stops hebben gemaakt bij de ice cream company en een natuurzwembad midden in de Rainforest. Eenmaal weer teruggekomen in Cairns hebben we onze tent uitgeprobeerd wat toch wel even wennen was op een soort van yogamatje, maar tot nu toewel geld bespaard aangezien we niet in hostels hoeven slapen.Van Cairns zijn we doorgereisd met de zogenoemde Greyhound bus naarMission Beach waar we onze rust gepakt hebben en kennis gemaakt hebben met de hoeveelheid rode mieren die mijtoch wel een trekpleister vonden...

Van Mission Beach zijn we doorgereisd naar Townsville waar we de oversteek hebben gemaakt naar Magnetic Island. We hebben onze tent bij de bekende X base backpackers resort gezet op een toch wel mooie plek met uitzicht op zee! We hebben een dag een scooter gehuurd om het eiland te verkennen. Vele mooie stranden bezocht, gesnorkeld, een wandeling gemaakt naar een fort op circa 4 kilometer loopafstand en kennis gemaakt met de vele wallabies (soort van kangoeroes).

Na 2 nachten op Magnetic Island te hebben gestaan zijn we doorgereisd naar Airlie Beach. Hier hebben we aantal trips geboekt voor de komende maand waaronder een catamaran tocht naar de Whitsunday Islandswaar we net vandaan komen.Super gaaf en onvergetelijk ervaring!!Voor iedereen een aanrader :) De grootste en welbekende Whitsunday eiland met het mooie witte zand van de plaatjes mogen betreden wat toch wel een unieke ervaring was!2 nachten buiten op het dek van de catamaran mogen slapen onder een sterrenhemelwat ik nog nooit gezien heb, zo mooi!! Gesnorkeld, zonsondergang, gezellige groep, kortom een super trip! Vanavond reizen we verder naar Rockhampton :)

Veel groetjes en liefs!

Cees

Wanneer zal ik komen......??? Heb je nog een plekje vrij in je tent???
Geniet er maar goed van en zo te horen doe je dat al.
Groetjes

Christel

Klinkt heerlijk neefje!! Blijf genieten!! En natuurlijk gefeliciteerd met je moeder :) Xx

Wouter

Hey broertje, kinkt goed man! Whitsundays idd super mooi :) full moon party op magisch Islands? Grtz

Lizan

Klinkt goed jo! Enjoy!!! x

Rudy

Weeer een toe verhaal jo!! Genieten! Groeten daar!

Martijn

Lekker bezig man! Doorgaan zo!

Mia en Jan de Graaf

Aan de foto's te zien hebben jullie heel veel plezier! Wat is het mooi en lekker weertje. Groetjes Jan en Mia